Just nu – 50% rabatt på 1 valfri Body oil, Shower gel och Body lotion när du köper 1 Salt Scrub.

Vårt koncept

Svensktillverkad, personlig och högkvalitativ hudvård

Svensktillverkat | Personligt | Hög kvalitet

Känslan av len hud efter ett dopp i havet hör sommaren till, men vad gör man för att få känslan av saltstänkt hud att dröja sig kvar när mörkret kryper allt närmare och temperaturen sjunker? Att skrubba händer och fötter – eller varför inte hela kroppen – med salt är en uppfriskande känsla som man kan unna sig året om.

Vi har tagit fram skandinavisk hudvård med vårdande texturer och noggrant utvalda ingredienser för att du och din hud ska må bra. Våra produkter är därför så naturliga som de kan bli. Inga parabener, silikoner, färgämnen, paraffiner eller PEG. Högkvalitativ och naturlig hudvård som utvecklats från saltstänkta dopp i Tylösand.

Vi skapar hudvård som sätter dig och din hud i fokus. Den unika saltskrubben finns på många populära spaanläggningar i Sverige, till exempel Strandbaden Falkenberg, Steam Hotel i Västerås, Ystad Saltsjöbad, Hotell Skansen i Båstad och Ästad Vingård. Våra produkter gör det därför möjligt för dig att ta med spaet hem. Näringsrika och vårdande produkter där du är. Din hud kommer tacka dig.

Vår historia | Hudvård från Halmstad

Historien bakom Idyll startade för snart fyra år sedan när Markus, en sommardag, var på stranden i Tylösand tillsammans med vänner. Idén var att ta fram en produkt såsom en saltskrubb, där man konserverar den härliga svenska sommaren med sina friska dofter och salta bad. Resultatet blev i slutändan Idyll, ett helsvenskt företag som satsar på att tillverka inte bara en saltskrubb utan flera naturliga skönhetsprodukter utan tillsatser i Halmstad.

Unna din hud det där extra. Se vårt saltstänkta sortiment inspirerat från Tylösand här.

Din varukorg är tom